Χώρος Διάδρασης

Διαδραστικός & Συνεργατικός Χώρος

Διαδραστικό φόρουμ

Καλώς ήρθατε στο φόρουμ! Αυτός ο χώρος έχει σχεδιαστεί για συζητήσεις, ερωτήσεις, επικοινωνίας με άλλους εκπαιδευόμενους ή εκπαιδευτές και για την ανταλλαγή εμπειριών που σχετίζονται με την κινητικότητα. Χρησιμοποιήστε την περιγραφή των θεμάτων για να βρείτε το εκείνο που σας ενδιαφέρει.

Συνομιλία βίντεο

Οι διαδικτυακές βίντεο-συνομιλίες σάς βοηθούν να συνδεθείτε με άλλους συμμετέχοντες για να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας ευκολότερα, ενώ είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οργανωμένες συνεδρίες του εκπαιδευτικού προγράμματος ERMAT ή απλώς για συναντήσεις με φίλους που έχετε κάνει στην πλατφόρμα – η επιλογή είναι δική σας.

Wiki

Τα συνεργατικά έγγραφα ή η σύνταξη ενός Wiki είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσετε γνώσεις και να μοιραστείτε τις δικές σας με άλλους. Είτε πρόκειται για εργασία στο σπίτι, μιας θεματικής ενότητας που παρακολουθείτε εδώ, στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ERMAT, είτε για απλή περιέργεια, μπορείτε να συνεργαστείτε γράφοντας χρήσιμες πληροφορίες για άλλους χρήστες με παρόμοια προβλήματα και εμπειρίες με εσάς.